ANDREEA VASILE

Andreea Vasile profesor

Director Educational

Am facut primii pasi alaturi de o echipa formata din oameni cu o motivatie si pasiune deosebita pentru educatie in anul 2009, la Gradinita Primii Pasi, fiind proaspat-absolventa a Liceului Pedagogic cu specializarea educatoare- invatator. Din dorinta de perfectionare in domeniul educational, am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

In viziunea mea, fiecare an scolar este plin de provocari didactice si sociale, obiectivul meu principal fiind oferirea unor sanse egale tuturor copiilor de a se dezvolta

Director Unitate / Educatoare-Invatatoare

Sunt, din 2005, absolventa a Liceului Pedagogic cu specializarea educatoare- invatator si pot spune ca cei 10 ani de experienta in invatamantul romanesc mi-au definit un profil de cadru didactic ambitios, creativ si deschis catre nou.

Am preluat responsabilitati precum functia de Director de Unitate si am avut bucuria sa vad cum creste in mainile noastre un proiect de educatie superior invatamantului de stat.

Am convingerea ca schimbarea nu poate veni decat de la noi. Astfel, pentru a-i educa pe altii, trebuie sa invatam cum sa ne schimbam pe noi insine.

ALINA PUSCASU

Alina Puscasu

ELENA BENEGOI

ELENA-min[1]

Profesor pentru invatamantul primar si prescolar

M-am alaturat echipei de cadre didactice a Gradinitei Primii Pasi in anul 2008 din dorinta de a face parte dintr-o echipa profesionista si echilibrata, formata din oameni constienti de angajamentul pe care si l-au luat fata de copii, parinti si societate.

Ma identific cu obiectivele colectivului Gradinitei Primii Pasi, un colectiv tanar, entuziast si capabil sa isi asume provocarea unei educatii la standarde inalte, bazate pe formarea viitorilor Oameni.

Educator

M-am alaturat echipei Gradinitei Primii Pasi in anul 2011 din dorinta de a pune in practica ceea ce am invatat in anii de studiu la Liceul Pedagogic. De cand m-am alaturat colectivului de cadre didactice al Gradinitei Primii Pasi, am avut satisfactia sa ma integrez intr-o echipa de oameni profesionisti, alaturi de care am promovat un mediu “propice dezvoltarii copiilor.”

DANIELA BURDULEA

DANIELA ALINA BURDULEA

DRAGOMIRESCU CATALINA GEORGETA

CATALINA GEORGETA DRAGOMIRESCU

Educator

Fac parte din echipa de cadre didactice a Gradinitei Primii Pasi din toamna anului 2011. Am absolvit FACULTATEA DE PSIHOLOGIE SI STIINTELE EDUCATIEI LA UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI in anul 2008, avand titlul de :LICETIAT IN STIINTELE ALE EDUCATIEI.

Avand o experienta cu copiii de peste 10 ani, imi place sa pun la baza a tot ceea ce fac dragostea si respectul fata de copii. Ii cunosc si ii apreciez pe fiecare in parte, respectand individualitatea fiecaruia – temperamentul, stilul de invatare, preferintele lor.