La noul CENTRU EDUCATIONAL / Gradinita de weekend sector 2, Bucuresti vom face „Primii pasi spre cunoastere si distractie” prin cluburi pline de activitate si creativitate:

Clubul de weekend interactiv si dinamic de invatare a LIMBII ENGLEZE “Play and Learn and Grow together”Ii ajuta pe copii sa indrageasca limba engleza, reusind, in timp, sa o stapaneasca foarte bine, sa obtina certificari de engleza sau sa fie admisi la clase cu predare intensiva sau bilingva

pret: 35 lei/2 ore

 

Clubul LECTURA ca abilitate de viata oferă soluții pentru câteva dintre provocările actuale ale sistemului educațional. Prin elementele de fundamentare și prin modalitățile de dezvoltare a competențelor de lectură și de formare a abilităților de viață la copii și tineri, cursul aparține zonei noilor educații și permite dezvoltarea competențelor cheie. Prin modul în care a fost conceput, acest curs opțional oferă soluții pentru câteva dintre provocările actuale ale sistemului educațional.

pret: 35 lei/2 ore

 

Descopera rezultatul corect la CLUBUL MATEMATICIENILOR ISTETI! Isi propune sa transforme matematica intr-o disciplina mai atractivă, mai distractivă, nemaifiind disciplina „problemă” atît pentru copii, dar şi pentru părinţi, mentionand că, matematica nu trebuie privită ca un complicat şir de exerciţii şi probleme

pret: 35 lei/2 ore

 

PROGRAMUL PETRECEM SAMBATA LA GRADINITA care are ca elemente definitorii joaca, imaginaţia, dezvoltarea şi armonia, iar prin activităţile pe care le cuprinde reprezintă un ajutor în dezvoltarea copiilor. Programul este unul interactiv ce include activităţi educative şi de mişcare, activităţi practice si creative, spectacole si alte activitati extra curriculare. Acest program se adreseaza tuturor parintilor care muncesc si sambata sau isi doresc un moment linistit sa desfasoare alte activitati dar si tuturor copiilor pentru care distractia inseamna multa miscare.

Programul se desfasoara in fiecare sambata intre orele 09:00 si 17:00  (cu masa inclusa)

pret: 60 lei/8 ore

 

Va asteptam la La noul CENTRU EDUCATIONAL / Gradinita de weekend sector 2, Bucuresti  PRIMII PASI!