ALINA PUSCASU

Alina Puscasu

Director Unitate / Educatoare-Invatatoare Sediul Obor

Sunt, din 2005, absolventa a Liceului Pedagogic cu specializarea educatoare- invatator si pot spune ca cei 10 ani de experienta in invatamantul romanesc mi-au definit un profil de cadru didactic ambitios, creativ si deschis catre nou.

Am preluat responsabilitati precum functia de Director de Unitate si am avut bucuria sa vad cum creste in mainile noastre un proiect de educatie superior invatamantului de stat.

Am convingerea ca schimbarea nu poate veni decat de la noi. Astfel, pentru a-i educa pe altii, trebuie sa invatam cum sa ne schimbam pe noi insine.

Profesor pentru invatamantul primar si prescolar Sediul Obor

Am facut primii pasi alaturi de o echipa formata din oameni cu o motivatie si pasiune deosebita pentru educatie in anul 2009, la Gradinita Primii Pasi, fiind proaspat-absolventa a Liceului Pedagogic cu specializarea educatoare- invatator. Din dorinta de perfectionare in domeniul educational, am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

In viziunea mea, fiecare an scolar este plin de provocari didactice si sociale, obiectivul meu principal fiind oferirea unor sanse egale tuturor copiilor de a se dezvolta

ANDREEA VASILE

ANDREEA VASILE

ELENA BENEGOI

ELENA BENEGOI

Profesor pentru invatamantul primar si prescolar Sediul Obor

M-am alaturat echipei de cadre didactice a Gradinitei Primii Pasi in anul 2008 din dorinta de a face parte dintr-o echipa profesionista si echilibrata, formata din oameni constienti de angajamentul pe care si l-au luat fata de copii, parinti si societate.

Ma identific cu obiectivele colectivului Gradinitei Primii Pasi, un colectiv tanar, entuziast si capabil sa isi asume provocarea unei educatii la standarde inalte, bazate pe formarea viitorilor Oameni.

Educator Sediul Obor

M-am alaturat echipei Gradinitei Primii Pasi in anul 2011 din dorinta de a pune in practica ceea ce am invatat in anii de studiu la Liceul Pedagogic. De cand m-am alaturat colectivului de cadre didactice al Gradinitei Primii Pasi, am avut satisfactia sa ma integrez intr-o echipa de oameni profesionisti, alaturi de care am promovat un mediu “propice dezvoltarii copiilor.”

DANIELA BURDULEA

DANIELA ALINA BURDULEA

LOREDANA MIHAELA GHINEA

LOREDANA MIHAELA GHINEA

Educatoare Sediul Fundeni

“Un profesor bun este cel care face ca lucrurile mai grele sa ti se para usoare!”

Am absolvit Colegiul National Constantin Cantacuzino din Targoviste si Facultatea de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti. Sunt profesor pentru invatamantul primar si prescolar, limba engleza.

M-am alaturat echipei Gradinitei Primii Pasi in anul 2016 din dorinta de a prelucra si forma copiii si de a-i ajuta sa isi dezvolte increderea in ei insisi.

Educator Sediul Fundeni

Fac parte din echipa de cadre didactice a Gradinitei Primii Pasi din toamna anului 2011. Am absolvit FACULTATEA DE PSIHOLOGIE SI STIINTELE EDUCATIEI LA UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI in anul 2008, avand titlul de :LICETIAT IN STIINTELE ALE EDUCATIEI.

Avand o experienta cu copiii de peste 10 ani, imi place sa pun la baza a tot ceea ce fac dragostea si respectul fata de copii. Ii cunosc si ii apreciez pe fiecare in parte, respectand individualitatea fiecaruia – temperamentul, stilul de invatare, preferintele lor.

DRAGOMIRESCU CATALINA GEORGETA

CATALINA GEORGETA DRAGOMIRESCU

ALINA MILITARU

ALINA MILITARU

Profesor Invatamant Prescolar&Scolar Sediul Fundeni

Sunt de parere ca meseria de educatoare este o frumoasa profesie, care nu seamana cu nici o alta. Educatoarea modeleaza comportamentele sociale, intareste increderea in fortele proprii si stimuleaza curiozitatea copiilor pentru lucruri noi.

Fac parte din echipa ” Primii Pasi” de 1 an si sunt foarte incantata de acest lucru.

Am absolvit Facultatea de Litere – Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar,  in anul 2013 si de atunci profesez aceasta minunata meserie.

Sunt o persoana calma, calda si iubesc copiii.

Educator Sediul Fundeni

Sunt educatoare la Gradinita Primii Pasi de 10 ani. Am terminat Liceul Pedagogic Matei Basarab din Slobozia cu dubla specializare invatator-educator si facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala. Am ales aceasta profesie pentru ca iubesc copiii si doresc sa le indrum primii pasi in dezvoltarea personala si intelectuala a acestora.
“ A fi educatoare presupune arta de a te pune la dispozitia copiilor, de a simpatiza cu ei, de a le intelege universul, de a  le sesiza interesele care-i anima.”

STAN OANA

STAN OANA

ADINA ELENA NICOLAESCU

ADINA ELENA NICOLAESCU

Institutor Sediul Fundeni

Fac parte din echipa Primii Pasi de 1 an, timp în care am crescut împreună ca o familie.  Acest an a  fost plin de bucurie, de provocări, de emoție și de fascinație față de micii mei prieteni, copiii.

De-a lungul celor 16 ani de experiență am avut oportunitatea de a lucra cu copilași cu vârste cuprinse între 1 an și 8 luni și 6 ani. Pot spune cu siguranță că fiecare dintre aceștia și-au pus amprenta în dezvoltarea personalitații mele didactice, a disponibilitații mele pentru cunoaștere, înțelegere și abordarea diferențiata potrivit posibilităților individuale și ritmul propriu de dezvoltare a copilului.

Am absolvit Colegiul Universitar Pedagogic promoția 2001, specializarea instituție – educație muzicală.  În anul 2010 am obținut gradul didactic II  si sunt in desfasurarea gradului didactic I.