ANDREEA VASILE

Andreea Vasile profesor

Director Educational

Am facut primii pasi alaturi de o echipa formata din oameni cu o motivatie si pasiune deosebita pentru educatie in anul 2009, la Gradinita Primii Pasi, fiind proaspat-absolventa a Liceului Pedagogic cu specializarea educatoare- invatator. Din dorinta de perfectionare in domeniul educational, am absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei.

In viziunea mea, fiecare an scolar este plin de provocari didactice si sociale, obiectivul meu principal fiind oferirea unor sanse egale tuturor copiilor de a se dezvolta

Director Unitate / Educatoare-Invatatoare Sediul Obor

Sunt, din 2005, absolventa a Liceului Pedagogic cu specializarea educatoare- invatator si pot spune ca cei 10 ani de experienta in invatamantul romanesc mi-au definit un profil de cadru didactic ambitios, creativ si deschis catre nou.

Am preluat responsabilitati precum functia de Director de Unitate si am avut bucuria sa vad cum creste in mainile noastre un proiect de educatie superior invatamantului de stat.

Am convingerea ca schimbarea nu poate veni decat de la noi. Astfel, pentru a-i educa pe altii, trebuie sa invatam cum sa ne schimbam pe noi insine.

ALINA PUSCASU

Alina Puscasu

ELENA BENEGOI

ELENA-min[1]

Profesor pentru invatamantul primar si prescolar Sediul Obor

M-am alaturat echipei de cadre didactice a Gradinitei Primii Pasi in anul 2008 din dorinta de a face parte dintr-o echipa profesionista si echilibrata, formata din oameni constienti de angajamentul pe care si l-au luat fata de copii, parinti si societate.

Ma identific cu obiectivele colectivului Gradinitei Primii Pasi, un colectiv tanar, entuziast si capabil sa isi asume provocarea unei educatii la standarde inalte, bazate pe formarea viitorilor Oameni.

Educator Sediul Obor

M-am alaturat echipei Gradinitei Primii Pasi in anul 2011 din dorinta de a pune in practica ceea ce am invatat in anii de studiu la Liceul Pedagogic. De cand m-am alaturat colectivului de cadre didactice al Gradinitei Primii Pasi, am avut satisfactia sa ma integrez intr-o echipa de oameni profesionisti, alaturi de care am promovat un mediu “propice dezvoltarii copiilor.”

DANIELA BURDULEA

DANIELA ALINA BURDULEA

ANCA GEORGIANA PIRVU

ANCA (1)

Educator Sediul Obor

Sunt absolventa a Liceului Pedagogic si incepand din anul 2017 mi-am inceput activitatea in domeniul educational. Fiind la inceput de drum, m-am bucurat sa ma alatur colectivului Gradinitei Primii Pasi, un colectiv minunat, cu oameni implicati, devotati meseriei, de la care am invatat o multime de lucruri.

Sunt de parere ca aceasta meserie nu seamana cu nici o alta si ca impreuna putem construi un viitor mai bun!

Educator Sediul Fundeni

“Un profesor bun este cel care face ca lucrurile mai grele sa ti se para usoare!”

Am absolvit Colegiul National Constantin Cantacuzino din Targoviste si Facultatea de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti. Sunt profesor pentru invatamantul primar si prescolar, limba engleza.

M-am alaturat echipei Gradinitei Primii Pasi in anul 2016 din dorinta de a prelucra si forma copiii si de a-i ajuta sa isi dezvolte increderea in ei insisi.

LOREDANA MIHAELA GHINEA

LORI (2) (1)

DRAGOMIRESCU CATALINA GEORGETA

CATALINA GEORGETA DRAGOMIRESCU

Educator Sediul Fundeni

Fac parte din echipa de cadre didactice a Gradinitei Primii Pasi din toamna anului 2011. Am absolvit FACULTATEA DE PSIHOLOGIE SI STIINTELE EDUCATIEI LA UNIVERSITATEA DIN BUCURESTI in anul 2008, avand titlul de :LICETIAT IN STIINTELE ALE EDUCATIEI.

Avand o experienta cu copiii de peste 10 ani, imi place sa pun la baza a tot ceea ce fac dragostea si respectul fata de copii. Ii cunosc si ii apreciez pe fiecare in parte, respectand individualitatea fiecaruia – temperamentul, stilul de invatare, preferintele lor.

Institutor Sediul Fundeni

Fac parte din echipa Primii Pasi de 1 an, timp în care am crescut împreună ca o familie.  Acest an a  fost plin de bucurie, de provocări, de emoție și de fascinație față de micii mei prieteni, copiii.

De-a lungul celor 16 ani de experiență am avut oportunitatea de a lucra cu copilași cu vârste cuprinse între 1 an și 8 luni și 6 ani. Pot spune cu siguranță că fiecare dintre aceștia și-au pus amprenta în dezvoltarea personalitații mele didactice, a disponibilitații mele pentru cunoaștere, înțelegere și abordarea diferențiata potrivit posibilităților individuale și ritmul propriu de dezvoltare a copilului.

Am absolvit Colegiul Universitar Pedagogic promoția 2001, specializarea instituție – educație muzicală.  În anul 2010 am obținut gradul didactic II  si sunt in desfasurarea gradului didactic I.

ADINA ELENA NICOLAESCU

ADINA ELENA NICOLAESCU

DESPINA MIHULEAC

DESPINA (1) (1)

Educator Sediul Fundeni

Experienta de 12 ani in domeniul educatiei m-a facut sa inteleg  ca toti copiii sunt speciali, iar noi, cei mari, avem multe de invatat de la fiecare dintre ei, cei mici.

Fiecare zi alaturi de copii este o provocare de a cauta noi resurse de a fi mai buni, de a darui mai mult. Practic aceasta meserie din pasiune, din placere si ii multumesc mamei mele ca m-a indrumat pe acest drum frumos! In aceasta calatorie invat si eu la randul meu, atat despre mine, cat si despre ceilalti!

Educator Sediul Fundeni

Sunt absolventa a Universității de stat Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Științe ale Comunicării, Psihopedagogie- Facultatea de Științe ale Educației.

Sunt o fire calma, blanda, sociabila, și consider că un cadru didactic trebuie sa fie înzestrat cu har și dăruire de la Dumnezeu pentru a reuși să lucreze cu cei mici. Încă de când eram mică, visam sa devin educatoare, și mă bucur că în prezent visul meu a devenit realitate. M-am alăturat echipei gradinitei Primii Pași, începând cu luna mai a anului 2018 și sunt onorata să fac parte din aceasta mare și minunata familie.

MIHAELA ALINA YANG

MIHAELA (1)